1. Home
  2. Diensten
  3. Begeleiden van financieringen

‘Actief in het managen
van recreatief vastgoed

Diensten

Begeleiden van financieringen

Als u aan de slag wilt met recreatief vastgoed, kunnen wij u op alle gebieden helpen. Daar hoort ook de begeleiding van financieringen bij. Onze jarenlange ervaring in de financiële sector komt hierbij zeer goed van pas.

Wij kennen de markt én de banken

De afgelopen jaren zijn banken een stuk voorzichtiger geworden in het verstrekken van financieringen. Dat geldt voor alle fronten, dus ook voor recreatief vastgoed. Om die reden is het heel belangrijk dat alle mogelijke scenario’s voor uw bedrijf vooraf goed zijn uitgewerkt. Elke bank wil een ‘worse case scenario’ voor de exploitatie zien voor het geval dat het tegenzit.

Reguliere adviseurs komen hier vaak niet uit. Het ontbreekt hen aan de kennis en ervaring in de branche om dit type financieringen goed te kunnen begeleiden. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten precies hoe de markt in elkaar steekt én wat financiers nodig hebben om ja te zeggen tegen uw businessplan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van begeleiding van financieringen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Parc Beaugarde
Parc Beaugarde lees meer
de Konijnenberg
de Konijnenberg lees meer
De Waarbeek
De Waarbeek lees meer

Wij helpen u graag!

neem contact op