1. Home
  2. Diensten
  3. Interim-management

‘Actief in het managen
van recreatief vastgoed

Diensten

Interim-management

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor een eigenaar van een chaletpark of bungalowpark (tijdelijk) niet meer het park kan aansturen. Bijvoorbeeld door problemen, een ziekenhuisopname of een overlijden. In zulke gevallen kunnen wij u van dienst zijn met interim-management. Wij nemen dan tijdelijk waar in uw plaats. Als u ons nodig heeft, dan zijn we er.

Eén of twee dagen in de week kunnen wij beschikbaar zijn om het management van uw park te verzorgen. Zo houdt u uw bedrijf op de rails of zetten we samen uw bedrijf weer op het goede spoor.

Ook bij financiële problemen

Wij worden ook regelmatig ingeschakeld door parken die in financiële problemen verkeren. Dat is een uitdaging die we graag aannemen. Doordat we een groep investeerders achter ons hebben staan, kunnen we vaak op korte termijn al geld bij elkaar krijgen voor een broodnodige financiële injectie. In zulke gevallen heeft het immers geen zin meer om bij de bank aan te kloppen hiervoor.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van interim-management? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Parc Beaugarde
Parc Beaugarde lees meer
de Konijnenberg
de Konijnenberg lees meer
De Waarbeek
De Waarbeek lees meer

Wij helpen u graag!

neem contact op